Mărcile companiei Enigma Trading 2000

Compania noastră deține și administrează mai multe mărci utilizate pentru distribuția bunurilor de larg consum, fiecare marcă adresându-se unui alt segment de piață.

Consumatorii casnici

Plecând de la caracteristici personale ale consumatorului casnic, compania noastră a introdus pe piață două mărci asemănătoare dar totodată diferite. Este vorba de mărcile EPACK® și ROPACK®.

Epack

Marca EPACK®, marcă premium, este motorul companiei noastre și cuprinde cea mai variată gamă de produse destinate consumului casnic si nu numai.

Printre zecile de produse prezentate sub umbrela mărcii EPACK® veți găsi pungi alimentare pe rolă, saci menajeri, folii alimentare de aluminiu si stretch, hârtie de copt, bureți de vase și lavete, articole de unică folosință precum și articole de menaj, calitatea înaltă fiind principala caracteristică.

Pentru mai multe detalii privind produsele EPACK®, vă rugăm să vizitați pagina https://epack.ro


ROPACK

Marca ROPACK®, oferă saci menajeri, folii alimentare de aluminiu și stretch, bureți pentru spălat vasele, lavete umede și uscate, articole de menaj, toate acestea la cel mai mic preț.

Pentru a putea oferi cel mai mic preț fără a face rabat de la calitate, produsele ROPACK® au fost gândite sa fie simple, fără elemente inutile, cu un ambalaj nepretențios.

Pentru mai multe detalii privind produsele ROPACK®, vă rugăm să vizitați pagina https://ropack.ro


Pentru profesioniști

 

Marca MADERO® este o marcă ce se adresează cu precădere profesioniștilor ce activează în domeniile HoReCa și Cleaning. 

Produsele MADERO®, precum prosoapele de hârtie, sacii menajeri, lavetele umede și din microfibră, foliile alimentare stretch și din aluminiu, bureții pentru spălarea vaselor sau mănușile de menaj au ca principală caracteristică rezistența sporită și, datorită modului de ambalare, dau dovadă de cel mai bun raport calitate/preț.

Pentru mai multe detalii privind produsele MADERO®, vă rugăm să vizitați pagina https://madero.ro


Spotex

SPOTEX® este o marcă nouă în portofoliul companiei noastre și reprezintă dorința noastră de a introduce pe piața din România produse de curățenie inovatoare, de cea mai bună calitate. 

Un prim astfel de produs este SPOTEX – COLOR STOP TM. Lavetele Color Stop protejează rufele, absorbind murdăria și excesul de culoare rezultat în urma spălării rufelor în mașina de spălat și ajută la menținerea strălucirii culorilor deschise.

Pentru mai multe detalii privind produsele SPOTEX®, vă rugăm să vizitați pagina https://spotex.ro